Saltar apartados

Segones Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2013)

Noticias Noticia ampliada

Segones Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2013)

22/01/2013

JGIC-2013

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) es complau a convidar-vos a les Segones Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2013), que se celebraran els dies 28 de febrer i 1 de març, a la sala Prat de la Riba de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

El principal objectiu de les JGIC-2013 és debatre alguns dels aspectes més rellevants d’aquest àmbit, com també presentar i posar en contacte diverses iniciatives dedicades als nous escenaris, tecnologies i agents de la informació científica. Es tracta de generar una visió integral i cooperativa de l’àmbit, més enllà de les àrees més consolidades, i que lògicament són objecte d’un tractament freqüent. Aquestes Jornades s’adrecen als responsables, gestors i documentalistes dels sistemes d’informació de les universitats i dels centres de recerca, i també als investigadors especialitzats. Les JGIC-2013 s’estructuren en conferències i taules rodones, que reuneixen responsables i experts de diverses institucions: la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans, les universitats, els parcs científics i tecnològics, els consorcis de biblioteques, les empreses, les fundacions i els centres sanitaris.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de les JGIC-2013: http://blocs.iec.cat/observatori/jgic/jgic-2013/. En aquesta adreça trobareu el programa de les Jornades i podreu formalitzar la inscripció en línia, que és gratuïta. El termini d’inscripció finalitzarà un cop s’exhaureixin les 200 places disponibles.


Página web de la noticia


[Anterior noticia]  -  [ Siguiente noticia]


I.U. Investigación Informática


Universidad de Alicante
Carretera de San Vicente del Raspeig s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)
Edificio de institutos universitarios

Tel: (+34) 96 590 9872

Twitter: https://twitter.com/iuii

Facebook: https://www.facebook.com/InvestigacionInformatica

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464

var social = document.getElementById("social") ; social.innerHTML="";